Перегляд одного допису
Старий 19.01.2015, 01:01   #787
alexyat

Звідки Ви: киев, оболонь
Дописи: 851
Дякував: 196
Дякували 569 раз(и) в 251 повідомленнях
Цитата:
Допис від tihan Переглянути допис
Шановний, коли рівень прозріння приходить, то 500 за бобінотримач це вже не дорого. Я, особисто бачив, як чувак купував куртку за 45 тис. баксів. У кожного свій фетіш. Цікавий інструмент - це теж своєрідний фетіш. Іноді, ми балуємо себе в тій чи інакшій мірі. Хтось їде подорожувати, хтось купує шубку, хтось диски на авто за шалене (на перший погляд) бабло, а хтось - інструмент.
ІМХО
Мабуть вся рибалка це фетіш
Мій пост ні в якому разі не ображав фетіш рибальский. Була одна думка, що для спроби бобінотримач за 500грн це ІМХО занадто. Своїм, самотужки зробленним за 15 хв, вже зробив штук 20 мух. Відверто кажучи розумію, що матеріал потребують більше грошей, ніж бобіно тримач

Хоча теж, після перегляду різних рибалок (вибирав тих хто ловить) звернув увагу, що елемент фантазії грає дуже велику роль і рибалки - практики заміняють все на те що є під рукою. Ось і я вже навчився йоршик робити з хутра ну задавила жабка 800 грн за пір"ячко віддати...
Тпеба вода щоб перевірити як воновсе працює...
Но все більше думаю щоб придбати нахлистовий комплект.. де там тренуються в Києві?
alexyat зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням