Цитата:
Допис від zDIOz
я це все знаю і згоден з Вами в тому випадку коли мова про спорт та змагання і на кожен воблер/джиг/блешню свій комплект вудка+котушка. Ні фінансово ні організаційно я не готовий під зелену коливалку та під жовту джигу мати окремі комплекти :-) (до речі це й маркетинговий хід в якому нас намагаютсья запевнити). Крім того проблема ще в моєму випадку що мені треба перекрити діапазон 2 - 45гр. Чудово зрозуміло що перекрити однією палкою це смішно але я хочу спробувати перекрити трьома (щось 5-25 яке реально 10/12-25гр - вже є, 17/20-45 - планується та щось 2-12/14гр - актуально).
Дякую за відгук!
|
Проблема совсем не в этом, а в том что Вы сами собираетесь сделать из себя слесаря-многостаночника готового буквально ко всему. Не надо этого делать! Определитесь с рыбой, определитесь с водоемами где Вы ее будете ловить и уверяю - Вам хватит одной удочки с одной катушкой и парой-тройкой шпуль с разными лесками. Но зато сможете позволить себе все самое лучшее для выбранной задачи.
Затариваться всем подряд контрпродуктивно - закончится или тем что вообще ничем толком-то ловить не будете или тем что ловить будете только одним комплектом а остальное будет стоять в углу.