Перегляд одного допису
Старий 10.01.2015, 21:46   #4148
zDIOz

Звідки Ви: Київ
Дописи: 260
Дякував: 60
Дякували 139 раз(и) в 98 повідомленнях
Цитата:
Допис від down Переглянути допис
Я не про коня в вакууме писал
у меня был про макс и трилинойя дв1000(которая по сути и начинке аналог серии макс). Так вот второй намного больше понравился. А стоит 30 у.е. Понятно, что процент брака там выше, качество подгонки и деталей ниже. Но в работе комфортней. Вот такой парадокс. поэтому давно не ведусь на брэнды. Понравилось и
в мене була точно така як Ви пишите - якість підгонки це взагалі щось.
була проблема з фрікционом, один з кнобів важко обертався. Да все це можна виправити але котушка була за 49 у.о. при тому що про макс 2 лежав поруч і був куплений новим за 60 у.о. Відверто кажучи за 10 і навіть 20 і 30 баксів різниці в мене не було б бажання взяти китайця.
Можливо Вам повезло і з ціною так само бо я брав за 49 у.о. в свій час.
Що до брендів то повністю з вами погоджусь але в однуму випадку - коли мова не про копіювання а про OEM.
Цитата:
устраивает - вот и отлично, не важно сколько стоит и как называется.
Ну а китайцы молодцы - паралельно к линиям гигнантов на заводах организовывают выпуск продукции локальных брэндов. причем во всех сферах.
згоден і маю досить прикладів коли під маскою СуньШиньВань в дійсності є лакі крафт, мегабас та інше.
Цитата:
И еще немного оффтопа:
http://ru.aliexpress.com/item/KAWA-p...mmendVersion=2
Обратите внимание на отзывы
Это к "покажите тоже самое"
на якісь виставці "полювання-риболовля" виставляли новий супер бренд. Там стояли копії Майор Крафта з своєю "наліпкою" і цінник приблизно на 20% дорожче крафта який стояв поруч, ну то фігня. Головна проблема це зборка - лак на кільцях наносили віником, ручки розсипаютсья... Я це до того що якщо мова про копію то в топку, якщо мова про OEM то нема питань.
Цитата:
З.Ы. И к слову у меня TD-Z и его "копия" "красный китаец" aka LBP 100 и я прекрасно понимаю почему дайва стоит именно столько И это никак не мешает мне комфортно ловить китайцем
повністю погоджусь те ж така сама ситуація. копія по "червоний китаєць" досить вдала і за свою ціну (38 у.о. акція+скидка) катушка суперова.

Але це не перекреслює те що я казав раніше. Так ми зараз дійдемо до пропоганди косадаки, страйкпро, тсурібіто, айко і т.п. :-))))))))

Китайські котушки мають право на життя але не першою котушкою.

дуже офтоп вийшов. :-)
zDIOz зараз поза форумом  
2 користувачів подякували
down (10.01.2015), nick72 (11.01.2015)