Тема: СНАСТИ
Перегляд одного допису
Старий 10.01.2015, 15:08   #1263
tactik

Звідки Ви: Львів
Дописи: 153
Дякував: 15
Дякували 151 раз(и) в 4 повідомленнях
Цитата:
Допис від Андрей777 Переглянути допис
Добрый вечер! Народ, посоветуйте на подарок человеку палочку с микроджиговым уклоном (вклейка или тубулар не принципиально), с тестом от 0,5 до 5-6 грамм. И основное условие - бюджет около 1500 грн. То, чем ловлю я, за эти пределы сильно вылазит, а потратить на подарок больше, сейчас не могу.
Хоть блу бірд і популярний,мені доводилось ним ловити всього один раз.Довго ловити бажання в мене не виникло(чи то я вже "розбалуваний"),чи то дійсно палочка м"яко кажучи не айс,зовсім не айс.Та й браку зараз багатенько.За Тіогу нічого не скажу,тільки трусив,але палкам салмо категорично не довіряю,від них дорожче тіоги,тільки тієї що в пакетах нічого не купляв.Хоча на потрях досить навіть приємна палочка,цікавий стрій.Звісно,найкращим варіантом би був Шімано Діафлеш,дійсно достойний патик,але чи є він ще там по тій знижці,не знати.Якщо його нема,то явно поцікавіше Блу Бірда буде Солпара в солідному виконані.Хоча вона досить дубувата(стрій),досить тонка вклейка все гарно показує,в результаті чого вийшов специфічний,але досить хороший,чутливий і дальнобійний інструмент.Так що,якщо не знайдете Діафлеша,я б взяв Солпару 70-73 солідну,досить цікавий інструмент.

Востаннє редагував tactik: 10.01.2015 о 17:22.
tactik зараз поза форумом