Перегляд одного допису
Старий 04.01.2015, 11:08   #5712
Dohtur78
Banned

Звідки Ви: Луцьк
Дописи: 3.204
Дякував: 8.630
Дякували 16.168 раз(и) в 1.894 повідомленнях
Цитата:
Допис від Freshman Переглянути допис
Ну давайте мати хоч трохи поваги до майстрів.
Андрію,а ти десь там зневагу побачив ? Це як приклад,щоб "місцевих" не згадувати,бо вони малокровненькі,сильно ображаються. Ну майстри,ну мають голову на плечах,так це-їхня робота,яку вони роблять протягом всього свого життя,і за це отримують гроші,і,зверни увагу,хто більше платить,там і вони (і це правильно !). Так що мені мені поклони їм бити ? Подивився на дозвіллі і все,не більше того,щоб просто мати уяву чи щось для себе почерпнути.
Якби це було моєю (твоєю,його,нашою,..,.,) професією,засобом існування і способом заробляння грошей,то,звичайно,я би такого не писав і сприймав по- іншому.
Ось на форумі є купка хлопців,які позиціонують себе типу великі рибалки і завуальовано просувають той чи інший бренд (торгову марку,мережу,...),грошенятка за це отримуюють (особисто мені двоє розповідали !!!,а скількох не знаю),різні там тест-драйви замовні роблять ... Але це таке,то їхня особиста справа,бо проблема в іншому-багато хто їх читає,їм вірить,сприймає те,що пишуть за теорему (аксіому),в той же час "ховаючи" себе,як особистість,в даному випадку в сфері свого хоббі,рибалки. Іншими словами,якби йшов своєю дорогою,то можливо б добився значно більшого,цікавішого,результативнішого,ніж йдучи по стопам чи наслідуючи ті чи інші кроки сторонніх.
Звичайно,чужий досвід і думки потрібно знати і переймати,але не без жорсткої фільтрації.

P.S. ПрАстІтЄ мЄня,мастЄра !

Востаннє редагував Dohtur78: 04.01.2015 о 13:43.
Dohtur78 зараз поза форумом  
12 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей