Перегляд одного допису
Старий 22.12.2014, 19:59   #243
flatout2

Звідки Ви: Kyiv, инженер
Дописи: 313
Дякував: 148
Дякували 1.990 раз(и) в 101 повідомленнях
маленька річечка

Всім привіт.
Тиждень тому моніторив прогноз погоди, сподіваючись на те що дощ та додатня температура зточать лід на одній з невеликих річок київської області. Але потуги природи були недостатніми…Лише на минулих вихідних річка відкрилася у всіх точках, що мене цікавили.
В маршрутці сидів і думав що буду одним примурком на водоймі. Потрапивши на водойму ця думка щезла, - людей було як в хороший осінній вихідний день. Вистачало і полавочників і спінінгістів…
Процес почав з активних приманок і першу покльовку принесла Аваруна, яку я благополучно провтикав, бо вслухався в ніжний «тик», а отримавши жорсткий «гуп», забув дати у відповідь по зубах…
Потім, перейшовши на пасивні приманки, без власної гри (черв”яки від Рейнса та Кейтеч) справи наладились і щучки та окуні проявляли цікавість. Майже всі покльовки були реалізовані, риба вимагала довгих пауз, під час яких заковтувала силікон і прямувала кудись по справах. На одній з ямок вдалося уговорити 4 окунці по 350г.
Результатом короткого зимового дня стали 6 щучок та 7 окунців. 2 окуні довелося забрати, нажаль глибоко зажували приманку. Риба дуже активна, а щучки видавали по декілька свічок, при тому, що були обвішані п”явками.
Порадував один хлопець, з двома палками. Обігнавши мене на відрізку, він став обловлювати одну точку, потім я його перегнав і в ямці ловлю щучку, швидко її топлю. За цей час він мене знову перегнав, а коли я його побачив на наступному місці, він демонстративно утопив шнурка. Я був приємно здивований, що не один такий хворий. Уважуха пацану.
Нажаль судака не знайшов, а так хотілося почути його клювання…
За короткий зимовий день отримати стільки задоволення – дорого коштує…Бережіть залишки природи!
З повагою.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  PC200998.jpg
Переглядів: 1256
Розмір:  314,2 КБ
ID:	400767   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  PC201003.jpg
Переглядів: 1360
Розмір:  167,6 КБ
ID:	400768   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  PC201009.jpg