Усіх вітаю, домових і правильних рибацюг,
Слово автора: при початку моєї зимової кар"єри, це близько 7 років тому, один мій друг, наставник та колега - В."Опанасович", сказав - зимова риболовля, це така штука - що один раз з рибою, а другий взагалі без кльову і риби".
Субота, гарний сонячний ранок, ми в дорозі, неділю особисто я чекав цей момент, накрутив на спробу оснасточок - підготувався, думаю чи все взяв, в очікуванні продуктивної зимової риболовлі в гарних місцях.
Зустріч всіх членів екіпажу, вперед до води, човна на воду-двигун загрохотів і

відправився по секретним грядкам, недосяжним з берега, де ще повинна залишитися крига, вітер був дуже шквальний, дув сильно цілий день.
Перша зупинка залишок криги на протоці між 2-ма островами -

Пробували: з мотилем, безмотилка, балансирчики, маленькі блешні -

, при зустрічі, у хлопців-колег, що теж стали там на човні так само -

.
Йдем далі на інші грядки, лід вже тонший, але ходити по ньому безпечно, розпочинаю від берега по окуню -

, ну гаразд думаю наразі дають течію піду на "банку" над 10 м. ямою та саму яму побалансую, гірлянду вмокну.
Пополоскав, повмокав гірлянду, на "банці" в пів води намагався безмотиля -

, покотки товариша - також мовчали.
Що саме неприємне і воно в кубі, можна так мовити це - ЄХОЛОТ, що нам сигналізує велику масу риби, що стоїть по усій вертикалі - біла від 2-х метрів від дна, і на все їй

.
Загальний вилов на трьох

Забагато клопоту завдав вітер, щоразу збиваючи проводку
Так це той день - про який згадував мій наставник 7 років тому (навіть жодної покльовки не бачили). ОТАКЄ....
Усім правильним рибацюгам - НХНЧ !!!