Перегляд одного допису
Старий 14.12.2014, 14:50   #169
Apocalipsis

Звідки Ви: м. Київ
Дописи: 185
Blog Entries: 4
Дякував: 25
Дякували 372 раз(и) в 20 повідомленнях
Екс3м по крижинам 13.12.14 (Українка)

Усіх вітаю, домових і правильних рибацюг,
Слово автора: при початку моєї зимової кар"єри, це близько 7 років тому, один мій друг, наставник та колега - В."Опанасович", сказав - зимова риболовля, це така штука - що один раз з рибою, а другий взагалі без кльову і риби".
Субота, гарний сонячний ранок, ми в дорозі, неділю особисто я чекав цей момент, накрутив на спробу оснасточок - підготувався, думаю чи все взяв, в очікуванні продуктивної зимової риболовлі в гарних місцях.
Зустріч всіх членів екіпажу, вперед до води, човна на воду-двигун загрохотів і відправився по секретним грядкам, недосяжним з берега, де ще повинна залишитися крига, вітер був дуже шквальний, дув сильно цілий день.
Перша зупинка залишок криги на протоці між 2-ма островами -
Пробували: з мотилем, безмотилка, балансирчики, маленькі блешні - , при зустрічі, у хлопців-колег, що теж стали там на човні так само - .

Йдем далі на інші грядки, лід вже тонший, але ходити по ньому безпечно, розпочинаю від берега по окуню - , ну гаразд думаю наразі дають течію піду на "банку" над 10 м. ямою та саму яму побалансую, гірлянду вмокну.
Пополоскав, повмокав гірлянду, на "банці" в пів води намагався безмотиля - , покотки товариша - також мовчали.
Що саме неприємне і воно в кубі, можна так мовити це - ЄХОЛОТ, що нам сигналізує велику масу риби, що стоїть по усій вертикалі - біла від 2-х метрів від дна, і на все їй .
Загальний вилов на трьох
Забагато клопоту завдав вітер, щоразу збиваючи проводку
Так це той день - про який згадував мій наставник 7 років тому (навіть жодної покльовки не бачили). ОТАКЄ....

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  20141213_084921.jpg
Переглядів: 690
Розмір:  97,2 КБ
ID:	398908

Назва:  20141213_132356.jpg
Переглядів: 632
Розмір:  97,6 КБ
ID:	398909

Назва:  20141213_114357.jpg