Ваші руків'я дуже гарні і виконані бездоганно, плюс особисто мені, дуже подобається стилістика, все витримано в одному напрямку і чітко прослідковується стиль.
А от стосовно чутливості є певні розбіжності з Вашим баченням, і хоч в мене не такий великий досвід, але думаю що чутливість першочергово закладена безпосередньо в бланку, і залежить перш за все від таких факторів як довжина бланку, потім його будова/дія (жорсткість/мягкість тут хто як називає

) і вже потім вага зібраної вудки в цілому. Тому завдання майстра, просто не спаскудити те що закладено в бланк першочергово.
Людські руки дуже чутливі, тому більш ніж впевнений, що матеріал руків'я не є визначним критерієм для вудки, тут більше справа смаку і особистих тараканів в голові окремо взятого англєра
Веду до того, що якщо взяти ідентичні бланки і якісно на ньому зібрати вудку в корку, еві чи з вашим руків'ям, при цьому на виході вудки будуть однакової ваги, то різниці в чутливості, рибак не відчує, а от задоволення від вудки буде різним

від повного дзену, до абсолютного несприйняття