Знаєш,не в образу тобі буде сказано,але ти так питання поставив,що навіть і відповідь давати немає змісту,бо,по-перше,ти вже сам переконанний,що це все-"маркетинг",а,по-друге,дуже чітко прослідковується той факт,що розуміння не маєш в сприйнятті поняття коливалки чи оберталки,окрім того,що їх потрібно просто волочити тупо і бездумно.
Так ось,маркетинг це чи іншими словами називай,але,в сучасних умовах,вказаний тобою вид приманок є не менш (якщо не більш !

)вимогливим в питанні подачі з ціллю звабити рибу,чим воблери чи джигові оснастки. Про це все вже дуже багато говорилося,тому повторювати змісту немає,але бляшки потрібно добре відчувати і,надзвичайно часто,підбирати правильну проводку,її горизонт,вчасно зробити паузу,вміти відреагувати на перешкоди,з якими приманка на своєму шляху слідування зустрічається,оскільки,зазвичай,ловимо в захаращенних місцях,а тут без чутливої і спеціалізозованої вудки,як на мене,-НІКУДИ.
Тут деколи шнур не той використовуєш,поводок інший чи навіть гачок,і вже представники водного світу реагувати не хочуть,а ти про вудку.
Я чомусь вважаю,чи,можливо,пристосувався так,ідеальними вудками для металічних приманок ті,які мають "модерейтовий" стрій,хтось,можливо,іншої думки,але те,що приманку потрібно відчувати добре (вудка тут грає далеко не останню роль !),думаю,ніхто заперечувати не буде.