Перегляд одного допису
Старий 13.11.2014, 14:59   #55
e$tet

Звідки Ви: Київ "Не стидайся – то твоя земля Не стидайся – то Україна Добре там є де нас нема..." (Скрябін)
Дописи: 1.111
Дякував: 5.118
Дякували 10.352 раз(и) в 647 повідомленнях
Цитата:
Допис від A Переглянути допис
Уважаемый, Вы просто опять срываетесь в плоскость оскорблений руководствуясь сугубо своими стереотипами. И если действительно так ратуете за Украину, то должны понимать, что её экономику прежде всего губит отсутствие профессиональных управленцев, зарабатывающих (а не ворующих) хорошие деньги умственным трудом. Чтоб стать неплохим "менеджером" мне приходилось много учиться, отказывать себе в ряде "удовольствий" и днём "пахать" на стройке, чтоб оплатить своё второе образование, которое получал после работы вечером.
Якщо Ви побачили у моєму пості щось образливе - перепрошую. Виклав просто все як є. І загалом, я виклав своє бачення, а мені у відповідь -"халява, більше заробляй і бла бла бла..." ось що по справжньому ображає. Люди не чують, і як Ви вже сказали, починають усе підганяти під !свої! стереотипи.
П.с. Я що десь переходив на особистсті, що всі завелись? Ні... То заспокойтесь будь-ласка і поверніться до теми.
П.п.с. А якщо захочите розібратися без чого економіка ніколи не буде сильною - пошукайте інтерв'ю і статті прекрасної, розумної людини Олександра Анатолійовича Сугоняко.

Востаннє редагував e$tet: 13.11.2014 о 15:13.
e$tet зараз поза форумом