Цитата:
Допис від stavros_sparrow
и еще вопрос 
тест у спиннинга 10-30, смогу ли я им нормально забрасывать воблеры весом от 6 грамм и выше?
|
Так бі відразу і написали. Які приманки збираєтесь використовувати. Було б ще непогано визначитись по верхам. Хоча треба розуміти, що недорогим спіннінгом ви широкий діапазон приманок не закриєте. В принципі і дорогим це теж непросто.
А тепер конкретно. Про вибрану вами Catana можете забути і не згадувати. 2.70 м, вага 182 гр. тест 10-30 гр. - ніякого відношення до воблерів не має. Перше. довжина. 2.30-2.40 м, не більше. Під воблери краще навіть 2.10-.2.20 м. Але для берегового джигу краще 2.40 м. Друге, тест. Якщо ви хочете ловити неупористими воблерами до 80 мм, то вам потрібен спіннінг на якому написано 3-15 гр.. Якщо трохи більшими, то 4-18 гр., 5-20 гр. Більше не треба, точніше, якщо треба, то це вже спіннінг №2. Тепер бренди-моделі. Із Favorite я би пошукав б/в Professional 2.20м або Sentinel 2.28 м. Я думаю за 800-900 грн можна знайти. Звичайно Varita або Vizor ( б/в) ще краще, але це буде в 1.5 рази дорожче. Variant коротковатий для берега.
Якщо новий спіннінг, то напевно Aiko. Найближче до вашого бюджету моделі Espada, Harpija або Diestro