Перегляд одного допису
Старий 08.11.2014, 20:24   #62
Александр В

Звідки Ви: г. Киев, Воскресенка, работаю в казначействе
Дописи: 392
Дякував: 4.913
Дякували 13.862 раз(и) в 325 повідомленнях
Залив Днепра.

Вот наступив довгоочикуваний вихідний. Компаніею з 4 чоловік поїхали на риболовлю. Рибалили на двох човнах в заливі Дніпра (недалеко від зимувальних ям). Спочатку пробували впіймати судака на балансир, було декілька покльовок, але жодного не впіймали. Далі наші друзі знайшли невеличкий косяк білої риби, а ми недалеко від них стали та почали також ловити біль. Після декількох виловлених рибинок, вона зникла. Бросаємо парус, та переходимо знову на балансири. Піднімається вітер, змушуючи поставити більший по масі балансир. Глибина доволі велика, знову почалися поклевки судачка, 2 з яких вдалося реалізувати на грані зачета. Побачили, що друга лодка почала ловити, знову їх "обрубали" (стали недалеко) і також почали дергати руками... Через деякий час риба знову зникає, ми знову починаємо ловити на баланс. По переду лодка і рибаки дивлячись на ехолот констатують що стоїть велика стая, та проходять далі, а нас несе по цьому місцю, далі на одному з підбросів я за когось вчипився і щей хтось дуже швидко нас потягнув у перед. Я відпускаю метрів 10 ліски доки вона незахліснулась ,а риба тягне у перед, думаю зараз моя 0,24 ліска лусне, але сталося ні як гадалося риба почала підніматись уверх. Далі при піднятті гадали що воно там таке? Спочатку думав що сомик, далі подумав що судак, але це був товстолобик. Далі ми подумали чим його брати (в лодці не оказалось ні подсаки ні багра). На щастя недалеко проходив човен, та відкликнувся допомогти з подсакою та дуже легко легко підхватили рибинку. Далі ще трішки постояли на герлянду, та поїхали додому. Ось чому нас тягне на риболовлю ,заради таких несподіваних випадків, від яких отримуєш задоволення. Домашнє зваження показало масу 2860 гр.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  CAM01556.jpg
Переглядів: 1898
Розмір:  94,1 КБ
ID:	389687   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  CAM01557.jpg
Переглядів: 2271
Розмір:  111,0 КБ
ID:	389688  
Александр В зараз поза форумом  
60 користувачів подякували