Всім привіт! Знову я на рідній землі, втриматись не можу, щоб хоч на хвильку не вискочити на рибалку! Але куди? Звичайно на ГОРИНЬ! Збір, і за 15хв. я в маршрутці по дорозі «на бумажку». Часу обмаль – з 14.00 і від сили до 16.30 год. Перші і подальші закиди результату не дають, навіть тичка. Вода дуже низька – дамбу видно на 10-15 см. Перейшовши через міст в сторону «Псища», кілька проводок, нуль абсолютний, зміна приманок – позитивного результату не дають. Проходжу далі – через «козячий місточок» до повороту, уже в царство «її величності щуки» - картина та сама. Дуже задовбав пух з камишів (по нашому з галок) пливе по воді і дуже чіпляється на шнур. Терпець урвався і пішов назад через міст, звідки почав рибалку.
Думаю зайду по воді (глибина дозволяє) по течії ближче до мосту і обкидаю затон. Знаючи перекат (є там мертвий зацеп, проводку проводжу в мінімумі від нього) перший закид, підрив, підмотка, пауза і бабах, рефлекторна підсічка і є! Моментальний вприск адреналіну – виводжу окунця, на око грам 150, але який він довогоочікуваний!!!
Після фотосесії і відпускання трофею, наступний закид, проводка ідентична попередній – і бабах – є, достойний супротив на тому кінці, знаю, що окунь, але дай насолодитися виважуванням і ось він, більший попередника, в ньому думаю грам 150-200.
Кілька фото. Поспішаючи роблю закид і є той мертвий зацеп… обрив, а перевязуватися вже немає часу. Ось така вийшла рибалка. Всім НХНЛ! З пов. Віктор
PS. Дуже секретне місце