"Раз пішла така п'янка",то і від себе декілька слів скажу ... Завдячуючи тому,що я одного разу,п'ять років тому,забув на риболовлю безінерційну катушку,то пізнав що таке той мульт. Діло було весною,і я зі знайомим поїхали "мікрушити",саме тоді робив перші кроки в спіннінгу,як такому. В мене тоді єдиною вудкою ультралайтового діапазону,був Дайко Фазервейт тестом до семи грам,а знайомий ловив виключно мультиплікаторами. І ось,коли з'ясувалося,що моя катушечка забута вдома,а вертатися сорок кілометрів нікому не хотілося,він мені запропонував катушку,котра в нього лежала в сумці,як запасна. Це була Дайва Рьога 1016HL. Поставивши її на свій спіннінг,я від нього отримав декілька настанов щодо регулювання тормозів і почалося ... Скажу відверто і правдиво,три грами "вухастий" + приманка дводюймова в мене до кінця риболовлі,при допомозі вудки і Рьоги літали до вісімнадцяти метрів в далечінь.

Знайомий сам був здивований. Я тоді навіть декілька рибин піймав,хоча точність кидка трохи "накульгувала". Але сам процес мені настільки сподобався,що відразу після риболовлі цієї, я собі замовив п'ять кастингових спіннінги і дві мультиплікаторних катушки.
Так що,як кажуть:"Не було би щастя,та нещастя допомогло."