Перегляд одного допису
Старий 18.03.2008, 10:54   #132
Trolik
Слава Україні!!!

Звідки Ви: Київ, Феофанія
Дописи: 5.597
Дякував: 7.091
Дякували 5.429 раз(и) в 2.112 повідомленнях
2 Ser
Перепрошую, в свому попередньому постінгу випадково написав ККДР замість ІКДР. ККДР в організаторах Кубку "Весняна плітка" не значиться, про що можна впевнитись ось тут.
http://fishing.kiev.ua/vb3/showpost....81&postcount=1
ККДР займається організацією змагань ІКДР з ловлі карася та коропа (амура). Правила до фідерних змагань підготовлені в тому числі і мною, т.я. я маю досвід участі в таких змаганнях на всеукраїнському рівні.
З питання того, чи є наш Кубок змаганням. Хочу просто провести таку паралель - ось на березі (в човні, на озері) зібрались рибацюги числом понад 1. Не знаю як у Вас, а в моїй компанії ЗАВЖДИ виникає бажання помірятись уловом. Чи буде це "міряння уловами" змаганням? І автоматично, з Вашої точки зору, підпадати під заборону і санкції від рибінспекції? На мою думку, ми проводимо спільну рибалку з виявленням найбільшого улову. Всі інші моменти я вже висвітлював в своїх дописах на цю тему.
Ще одне питання. В квітні місяці проводяться також і Кубок Фішдріму і Чемпіонат Києва з поплавцевої ловлі. Принаймні останні (ЧК) змагання мають статус офіційних. Я сподіваюсь Ви не забудете висловити своє обурення з цього приводу організаторам вищеназваних змагань, зокрема Бурдаку Сергію Івановичу та Двірному Якову Андрійовичу.
Ще одне питання. До мене в мило прийшло запрошення від ГРУ на участь в турнірі, цитую:
2) 29 марта 2008 года состоится ПЕРВЫЙ этап Кубка ГРУ по ловле фидером с берега

Ориентировочное место проведения - окрестности г. Киева (уточняется)

В соревновании могут принять участие только зарегистрированные пользователи
портала ГРУ

Положение о проведении Всеукраинских соревнований
по рыболовным видам спорта на КУБОК «Громади Рибалок України»http://www.ribaki.org.ua/docs/Kubok_GRU.htm
.
Кінець цитати. Я знаю Вас як активного дописувача на сайті ГРУ, але не знаю ЖОДНОГО допису від Вас на сайті ГРУ, котре заганьбило б організаторів цього кубка в стилі, який Ви собі дозволяете на сайті ІКДР.
Чому??? Чи таке питання було б риторичним???
Trolik зараз поза форумом