Перегляд одного допису
Старий 02.10.2014, 08:48   #2126
SE2U

Звідки Ви: Черниговская
Дописи: 400
Blog Entries: 2
Дякував: 3.226
Дякували 1.160 раз(и) в 166 повідомленнях
Цитата:
Допис від Freeman Переглянути допис
Мені про фатсо все цікаво, особливо про чотирнадцятий. Він мені внушає повагу! Але мій з ним результат за минулий рік - 2:0 на користь риби, тобто два обірвав, нічого не впіймав.
В цьому оковалку для мене є щось привабливе, скоріше за все розмір . Але ловити на нього мені нудно - кинув, підождав, два-три рази підмотав, раз-два підсмикнув, зову підождав і див. спочатку. Може ти проводку робиш якось по іншому?
З фатсо не все так просто.Так на нього клює щука навіть на рівномірній проводці.Мотай лови.Та найкраці результати ,в мене, показував на потяжках різної довжини та сили.Робиш декілька довгих(по пів метра потяжок) потім пауза ( поки не затихнуть коливання 6-7 секунд) і коротенька потяжка ,щоб він тільки трохи кувиркнувся майже не сходячи з місця.Це найулюбленіша моя проводка для кабанчика.Виходить досить швидко обловлювати великі території.В принципі проводка може бути будь якою.Головнене щоб в ній були присутьні ці коротки потяжки.Коли джерк дьоргається на місці.Такий прийом позитивно діє не лише на фатсо
SE2U зараз поза форумом  
2 користувачів подякували
Freeman (02.10.2014), Тиггон (02.10.2014)