Перегляд одного допису
Старий 20.09.2014, 13:36   #182
RadFox

Звідки Ви: Київ, Оболонь.
Дописи: 139
Дякував: 330
Дякували 2.437 раз(и) в 75 повідомленнях
Ух ти блін!

Вчора трохи виспався та знову вперед на рибалку! Взяв снасті, сів на ровЕра та поїхав на РСБ "Ізумрудна" або "Ізя". Взяв човника, встановив глубіномєра, тіпа ехолот, склав спінінги і вперед. В планах був троллінг на веслах та окунь на УЛ. "Кості" в дома нема вже де складати
Оболонь таки форевер!

Тільки но вийшов з "Верблюда", під лівим берегом, зловив сітку. Сітка свіжа, було трохи риби. Риба втоплена, сітка конфіскована. В подальшому викинута на смітник.

Задовбали своїми сітками, сєпаратисти, холєра ясна!
На гирлі Десни став на окуня. Але було вже піздно! Одного ще встиг злапати на "Кукрі" від "Дайга" і усьо! Бобік здох На всіх своїх точка повний ОП! Потім маршбросок на веслах по периметру затоки Сосни. Прикольне це заняття, троллінг на веслах! Трудова рибалка та і ОФП відразу! Гребав я гребав і не хріна не нагребав! Після екскурсії по Соснах знову вернувся на свої грядки, біля гирла. Реллакс і УЛ. Перепробува все що мав. І сілікони всіх орм і расцвєток, і воблєри-шмоблєри, і мікроколєбло усяке... Но кокунь гад, в цей день дуже сильно був прискіпливим, пся крев! Поки не перейшов, як кажуть москалі на ОТВОДНОЙ ПОВОДОК, у кляті кацапи, повбивав би І тільки після цього діло зрушило з місця. Але окунь є, а розміру нема, ну от нема і все. Було злапано і втоплено біля півтора десятку смугастих. Ага, плотва ще мені попалась ось таким макаром .
Смеркалось та треба було валіть на базу. І щоб в холосту не гнать на базу ставлю рапаловський танцор до 6 метрів, тіпа вогненний тигр, і троллінг додому. Гребу собі значить гребу, над різними місцями, над різними рельєфами, чищу собі дно від трави, відпочиваю. Вже і гирло минув, почав виходити на банку, що нижче гирла. В черговий раз спінінг зігнуло і запрацював фрік. Просто зігнувся і усьо. Класіка жанра при збиранні трави та іншого мотлоху зі дна, а там його таки є! Почав вимотувати., думав трави файно зачепив, чи поліно яке. Після того, як зроби декілька обертів катухою, закралась підозра, що там нє фіга не трава! Може поліно? Але не може ж трава чи поліно смикати за спінінг! Але впевнений не був. То смикає, то не смикає, ніц не зрозуміло! І тільки вже коли до човна залишалось метрів 15, трава-поліно перетворилось на рибу! На вулиці смеркалось, а в очах розвиднілось! Риба була не маленька! То був судак!!! Здоровецький судак! Я таких ніколи не лапав! З очей іскри, з носа пар... це в мене, не в судака, в нього інші були думки. А підсак то відсутній!!! Ну правильно, а навіщо він на рибалці, воно мені треба? Ну на диво спокійно він був перевантажений через борт човна, без зайвої на те мороки! Була б то щука, таких розмірів, я б шкодував що сам в лодці! Словами це не передати. Все водночас змінюється. Хворі видужують, злі стають добрими, гірке солодким! Ну хто лапав, той знає! І з такими радісними почуттями вйо додоми! На базі фотосесія, ну і як же ж без хвастощів перед іншими рибацюгами! На кантері показало рівно 3 кіля! І що цікаво, так мені захтілося його відпустити, аж під серцем зачухалось! Але ж в жінки на днях день народження і сюрпрайз для цього кльовий! А так би відпустив, їй богу відпустив би!

Пи.Си. На базі попутньо з хвастощами були отримані розвід-дані. В яких повідомляється: на Дніпрі пішов ЛЯЩ! По три кіло! Но вчора Но пішов!
Ходіть на рибалку, а не за рибою! І щоб у вас усьо було кльово!
RadFox зараз поза форумом  
146 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей