Цитата:
Допис від Sergn95
Стосовно поплавків з догрузом +2 та більше в мене питань нема, при наймні, зазар. А от з малою догрузкою поки що бачиться все в "темних тонах"=запутування, повільне опускання наживки, гемор з точною огрузкою... Не маю практики, от і придумую (?) сам собі...
|
Заплутувань більше ніж з поплавками з догрузом +2гр. не буде. Один раз виважите вдома поплавок "на пробу" і вже будете знати необхідну вагу. Повільне опускання наживки - іноді і таке потрібно.
Маю два вудлища- Шимано Алівіо 3,6м. до 15гр. стрій модерате-фаст, і Джексон 4,2м. до 20гр. стрій фаст. Так от Шимано мені легше кидати легкі оснастки, Джексон вже забув коли витягував для рибалки. Під свої умови рибалки ви виберете свою довжину і тест вудки. Як Ви, я особисто на 25м. дистанції матчем не ловлю. Навіть поплавок з трубкою-насадкою погано бачу. На таких дистанція я вже переходжу на пікер-фідер. матчем ще люблю половити там де немає можливості нормально використовувати махалку 6-8м. А там де в місці ловлі глибина "по коліно" то і ваглери не використовую, беру звичайний поплавок з буйком з тоненьким кілем.