Цитата:
Допис від SE2U
Ну чукча так чукча.  Мені комфортно
Юра уважно читай.Мені по....й якою рукою крутити.А ти крім ліворуких катух нічого не признаєш.Тому тобі і не могло бути комфортно.  І в твоєму теперішньому зальті фор закороткий.
|
Тобі не тільки п....й якою рукою крутити, але й в яку сторону крутити, теж байдуже.

Хоч на себе, хоч від себе. Мій вибір в сторону ліворуких котушок- це не проста забаганка, чи питання зручності, а це просто продиктована необхідністю умова, оскільки в мене є і права рука і ліва, а не дві ліві чи праві. Іншими словами я правша, тож, мені, наприклад хоч як і тобі байдуже якою рукою крутити, але зовсім не байдуже в який руці знаходиться вудлище. А я не сприймаю будь яких варіантів окрім можливості тримати його в правій руці. Що це дає:
1) Якість проводки приманкі, (лівою рукою мені писати не зручно), Коли мова йде про просте мотання, це не важливо, але ж при складних анімаціях, це має важливу роль. Згадай он хоч Романа, який теж крутить правою рукою, джигувати було нормально більш менш, обороти- паузи все це витримує, але ж коли він спробував твічіти воблери, сам сказав, що хоч переучуйся на ліву руку матати. Тож коли ти правша і спіннінг в тебе в правій руці, це рівнозначно тому, як тримати ручку коли пишеш, при складних анімаціях;
2) і під час забросу і під час проводки, снасть не міняє своєї позиції в руках, все стає як єдине ціле ( чіткий, комфортний, дальній, точний заброс, відсутність зайвих операцій з переминання снасті в руках);
3) реакція на підсічку ( згадай мій відсоток реалізації покльовок і ваш (праворучок), все ж таки ліва рука, як не крути- "думає довше" ( знову ж таки, якщо ти правша).
Ну а про довжину фора- то не має значення, оскільки навіть при американському стилі проводки ( правильному, не тому що ти показав і назвав "Єврофатом"), снасть хоч і знаходиться в лівій руці (для правші), тут це вже не має такого значення просто котушка тоді треба праворука, тут все таким же чином відбувається як при ловлі "нєвкою", в старих вудлищах фори були не більші і мені цілком комфортно було тримати вудлище на стику фора і бланка ( ну як це можна примінити до снастей тих часів).
Ну а вцілому ж, справа така, он в кого рук немає, вчаться гарно малювати ногами чи писати, їх і в новинах показують. Так що, тут дєло такоє!