По перше вудилище для початківця повинно бути коротшим за це. 1,8-1,85 метри найбільш оптимальна довжина для початку.Бо взявши перший раз в руки палку двометрової дожини і начитавшись статей десятилітьньої давності, буде важко виконати правильну проводку.До комфортної довжини вудилища треба приходити самому.Зараз з вудилищем довжиною два метри мені комфортно.Ще два роки назад ,я не знав би з якої сторони до нього підійти.
І мати довшу рукоятку.
Звичайний хват для всіх однаковий.Я використовую його для прямоходів пулбейтів, довгохідних глайдерів, джерків типу класичного Зальта та Зальта Z.
Єврохват на фото.При такому хваті центр ваги знаходиться в долоні.Таким хватом дуже комйфортно працювати з вертлявими глайдерами,свімбейтами.Зручніше виконувати проводку коли вудилище направлено в гору.І головне при такому хваті зовсім не стомлюється кисть.
Є і недолік.При такому хваті ліворука катушка стає праворукою.Особисто для мене це не проблема.Я не відчуваю дискомфорту при зміні руки.В мене дві праворукі і одна ліворука катушки.
Востаннє редагував SE2U: 03.09.2014 о 13:58.
Причина: 1
|