Перегляд одного допису
Старий 18.06.2014, 17:43   #187
Cooken

Звідки Ви: г.Житомир. Посудомойка)
Дописи: 1.678
Дякував: 7.490
Дякували 49.531 раз(и) в 1.349 повідомленнях
Колорит Українского села.

Дуже давно планував повірити , одне досить цікаве містечко по щуці, там її як говорив мій товариш , як Євреїв в Бердичеві.
Але деякі річки цього року , мають досить не втішний рівень води , в деяких вин критично низький , а в інших досить за великий.
Проснувшись з ранку , погода була просто чудова , ніжне сонечко, приємна ранкова прохолода, дзвінок товариша Саші , авто біла дому , їдемо, по дорозі жарти , рибальські історії, і ось воно справжнє Українське село з гостинними людьми , гарною Поліською природою , і чудовою гарною річечкою, ось тут ми і зупинимося.
Ще з вечора , планував на що буду ловити , як варіант , два найпопулярніші способу ловлі , це заморське слово "Твитчинг" і не менше цікаве , як Джиг, мій дід завжди ловив на блешні власного виробництва і досить успішно , але в ті часи і риби було більше, і браконьєрів менше.
Зібрали вудки , я лайт до 16-ти грам, Сашко до 12-ти. І почали бродити по цікавим місцям де дуже багато лілій корчів і як нам здавалось щук.
Я переважно стартував з джигу , рахую його одним знай успішніших способів ловлі. Перша щука піймалась на не великий віброхвостік , Big Bite Baits Crappie Thumper 2" обладнана на офсетном гачку 6-го номеру Decoy Worm 11 Tournament.

Русло і пляма чистої води , розміром не більше ніж 3-4 метри , і густий килим лілій , там і ховалась наша красуня, яка жадібно атакувала здобич.

Сашко тим часом , плодотворно смикає пластмасу , але удача вид нього відвернулась до мене, і мені знову щастить, вдалося піймати , плямисту рибку що на цей раз вже трохи більшого розміру. Брала зі дна , дуже різко і активно не наче блискавка, імітація блискучої рибки Keitech Shad Impact 3" трохи підсмикував при проводці , і є результат.

Природа нашого краю приємно вражає, гарна річечка , свіже повітря , поле з квітами , табун худоби і пастухи , все це занесло мої подумки в рідне село , де я дитинстві пас худобу , згрібав і переносив сіно , пив домашнє молоко , з медом і хлібом з печі, дуже сумую за цим часом.

Подорожуючи по річці , переключаюсь на воблєра , декілька виходів дрібного окуня і більше нічого , але бажання щось піймати стає ще більш нестримне.
І ось затоплені кущі , залишки трави , і плесо чистої води досить велике , я впевнений в тому що щука тут Є!!!

Кислотного коліру воблєр Usami Tuti 80SP-SR 6,4гр летить досить далеко , і починаю повільно проводити, і видно через окуляри як торпеда вилітає за смачним шматочком , і його атакує , підсікаю Є, ах яка красуня , досить стрімко пручається, а ще сила течії додає більшого драйву , але вдача і цей раз на моїй стороні, і рибка в руках, грана така, десь орієнтовно біля кілограму, дуже гарна окраса , темно коричневий колір.
На цій ноті , ми і завершили свою риболовлю.
Все відпущено.

З повагою Юрій Вознюк.
СЛАВА УКРАЇНІ!!!!
Cooken зараз поза форумом  
93 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей