"Не вЄрьте ЛьонЄ Голубкову !"

А серед яких виробників проводилося "змагання" ТМ ?
P.S. І взагалі,всі ці номінації-це дурнЯ. Це чисто комерційні проекти організаторів виставок,різного роду фондів і ін. суб'єктів господарювання,метою яких є отримання прибутку,хоча навіть деякі з них позиціонуються як неприбуткові.
Як приклад,я маю відношення до тютюнової фабрики ... Так ось,кожного року мені пропонують стати переможцем різних номінацій,а також,саме головне,
є пропозиції номінувати продукцію нашої фабрики. Просто смішно,оскільки наше підприємство,в силу певних обставин,ще не розпочало виготовлення продукції,але за "пару рублів" можна "обскакати" таких іменитих виробників,як Філліп Морріс,Дж.Ті. Ай Тобакко і ін.

Просто цим виробникам рейтинги не потрібні,там і так все зрозуміло.

А потім хтось заходить до мене в кабінет,а там—золото-платинові сертифікати "Кращий керівник.","Товар року.",... Дурниці,що нічого не робимо,але модні.

Нічого проти ТМ Фаворит не маю,оскільки ніколи не користувався їхніми виробами,але,щоб не виглядати голослівним,
перед усіма форумчанами урочисто обіцяю номінувати,якщо комусь хочеться,будь яку ТМ,незалежно від того,як її ви назвете. І на наступній виставці спіннінги вашої ТМ Півники (як варіант

) обженуть вироби ФаворитА.(Звичайно,за кошти певні.)