Цитата:
Допис від SE2U
Ти за собою не помічаєш  Є багато людей які не можуть дозволити собі дорогі снасті.Але, люблять ловити рибу.То не треба нікого чморити.
|
По-перше,я нікого не "чморив",як ти назвав,по-друге,почуття гумору ніхто не відмінював,по-третє,ні не помічаю,я спілкуюся з багатьма форумчанами і поза межами форуму також і,якщо один назве якийсь негатив,викликаний спілкуванням чи інше невдоволення,то вибачуся,по-четверте,мені все одно скільки в кого грошей,я не маю свинячої звички рахувати чуже,по-п"яте,дехто хоче все і відразу мати,то тому Бог в поміч,а я до своїх рибальських скарбів йшов і йду протягом останніх п"ятнадцяти років,в шосте-мій пост був написаний,як схвалення того,що хлопець дійсно віддає перевагу правильним снастям ... (ще можна продовжувати і продовжувати) ...
І взагалі,форум слугує,особисто для мене,засобом розвантаження мізків,а не його завантаженням. І до всіх ставлюся з шаною і повагою (якщо,звичайно,вони люблять Україну !

),завжди готовий допомогти,в т.ч. і практично.
Так що,в подальшому,прохання:загальні речення не потрібно сприймати на свій рахунок і не переходити на особистість !