Перегляд одного допису
Старий 11.04.2014, 23:23   #2814
Wit

Звідки Ви: Львов
Дописи: 382
Дякував: 191
Дякували 564 раз(и) в 195 повідомленнях
taurrus, трошки з запізненням (, але якщо ще цікаво-мульт на фото з стор. 173-це Оріон 007-нічого путнього, совковий клон Амбасадора, неграмотно здертий нетверезими інженерами оборонного заводу в Ульяновську (тормозні колодочки було зроблено не з пластику, а з чогось на кшталт фериту, до тормозного стакану вони тупо не діставали, а якщо зробити так,щоб діставали-з мульта повзе стружка на забросі-жах). Хоча я своїм славно важки кормухи кидав і дуже далеко.
Тепер щодо лайтових діжечок-2500-й- дуже приємна маленька класика,вкладач не відключається. Вже не один сезон юзається і тюнінгується одним нашим побратимом з Файного міста.
А я декілька сезонів маю щастя володіти SM1600-им-без усілякого тюнінгу, хіба шпулю на гібриди взув. Має обгонку і вкладач, що відключається, а ще-конструктивно відсутній осьовий люфт на ручці (сумнівна фіча, бо трошки від цього хід тугіший, але є).
Як на мене-маленька лайтова мрія, чудово працює з усіма типами приманок http://ru.fotoalbum.eu/Wit_boor/a774597/1
На рахунок ціни-так, вона зашкалює, але для колекційних мультів (в стані "як новий"), поюзані коштують зовсім недорого, а ресурс цих механізмів такий,що сміло можна брати поюзаного мульта.
З тої ж родини ProMax 1600 і BLACK MAX 1600 (звичайно-не сучасні)

Востаннє редагував Wit: 12.04.2014 о 23:39.
Wit зараз поза форумом  
Пользователь сказал cпасибо:
taurrus (14.04.2014)