Перегляд одного допису
Старий 23.03.2014, 16:26   #3870
Dohtur78
Banned

Звідки Ви: Луцьк
Дописи: 3.204
Дякував: 8.630
Дякували 16.168 раз(и) в 1.894 повідомленнях
Thumbs up Позитив.

Цитата:
Допис від makson777 Переглянути допис
... каждый останется при своем мнении !
Може і так ... "Упрямство-первый признак тупости." Це приказка для тих,хто не здатен і не хоче змінювати під впливом тих чи інших чинників своє бачення на цілком очевидні речі.
Зараз знаходжуся в Словаччині,і сьогодні зустрічався з одним хлопцем,про якого я вже колись розповідав. Спочатку,коли розмовляли в готелі,я його запитав чому в Словаччині така досить недешева (~1500-2000€ кв.м середня ціна) житлова нерухомість,адже,кажу,у вас тут ні економіки,ніяких виробництв потужних,ніhuya майже немає ?! (Цікавість викликана тим,що у товариша,з яким приїхали,є певний інтерес до купівлі.) На що отримав відповідь,що це напевно тому,що у нас іпотечні кредити видаються під 3.02% річних. Зрозуміло,питання відпало.
Потім виходимо,він пропонує поїхати разом з ним,щоб владнати деякі справи. Дивлюся,а в нього зовсім новенький Мерседес. Кажу (жартома):"Мартін,ти взагалі багатий чоловік,що дозволяєш собі такі дорогі покупки." Відповідь:"Та який я там багатий ?! Просто офіційний дилер Мерседес-Бенц домовився з банком на надання кредитів для купівлі автомобілів цієї марки,що кредит виходить абсолютно безкоштовним. А,під Новий рік,вони ще акцію організували,яка передбачає в подарунок три роки страхування авто (КАСКО) і шість років абсолютно безкоштовного ТО на "фірмових" СТО із безкоштовною заміною ВСІХ запчастин,тому гріх було відмовитися."
Ось тобі і побудова правильної системи для проживання своїх громадян:при відносно невеликих доходах,не маючи "проІзводст" шкідливих і збиткових,відсутності потужної армії,і ін. huyni,про яку деякі "пеньки" часто говорять,населення країни має можливість ВЖЕ СЬОГОДНІ користуватися нормальними благами цивілізації,де середня тривалість життя на 25% відсотків більша,ніж у нас,де бережуть природу,де риби в річках—тьма-тьмуща.
Саме головне,абсолютно ніде не видно тупих,злих,агресивних і незадоволених морд.
І їх не цікавить геополітика і "теорія світового заговору".
Ось до яких стандартів потрібно прагнути !
І невеличкий "звіт"

Завтра буду у Відні,також декілька слів "чіркану",якщо буде натхнення.
P.S. Геннадій,хоч не видаляй,бо я старався,це не про політику і писав "на коліні".

Востаннє редагував Dohtur78: 23.03.2014 о 19:16. Причина: Помилку виправив.
Dohtur78 зараз поза форумом  
11 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей