Перегляд одного допису
Старий 13.03.2014, 10:18   #3843
Dohtur78
Banned

Звідки Ви: Луцьк
Дописи: 3.204
Дякував: 8.630
Дякували 16.168 раз(и) в 1.894 повідомленнях
Thumbs up Відчеп.

Цитата:
Допис від Dohtur78 Переглянути допис
Одним словом,коли приїде,то лише тоді зможу сказати точну ціну,якщо той поляк не підведе і в понеділок-вівторок відправить,як він пообіцяв в телефонній розмові.
Сьогодні отримав відчепи,про які багато говорилося,але ніхто їх не бачив.(Це так само,як з "опери" про бандерівців. ) Як і обіцяв,по приїзду скажу ціну,яка получилася в результаті всіх цих маніпуляцій,так ось,при умові замовлення восьми штук в мене їх собівартість склала 264 грн./шт. (без врахування телефонних розмов).
Цитата:
Допис від Marcony Переглянути допис
А можно наглядный пример? А то вокруг только "ЧИНА".
Тепер про самі відчепи з того,що бачу і тримаю в руках. Якість виконання,як і передбачалося,на дуже високому рівні,кожен відчеп знаходиться в окремій упаковці. На жаль,оскільки злегковажив і для себе не замовив,то розпаковувати не буду і щось більше сказати не можу. Сподіваюся,про їх "роботу" більше розкажуть нові власники,яким сьогодні постараюся відправити.
P.S. Окремий привіт невідомому pidarasu з міста Харкова,більш детально нічого не знаю,який просив в поляка позавчора "дилерство" і не продавати "мальчішу-плохішу" Тарасу з Луцька відчепи,бо той Тарас вирішив завелику ціну поставити і заробляти несамовиті кошти.
Ну і,як годиться,декілька фото.
CIMG0724.jpg CIMG0726.jpg CIMG0725.jpg CIMG0727.jpg

Востаннє редагував Dohtur78: 13.03.2014 о 10:50.
Dohtur78 зараз поза форумом  
17 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей