Я не відмовляюсь від участі в організації, але тільки на початковому етапі - далі планую все-таки скласти гідну конкуренцію молодим спортсменам

. Правила, адаптовані для Доміка, обіцяв прописати Володя Свіриденко, він же, можливо, очолить суддівську колегію.

Розміщення інформаційних банерів на місці проведення змагань, перевірка на наявність риби - це мені зробити неважко, як і під'їхати з рання в день змагань для "зачистки берега". Можу ще забезпечити централізовану закупівлю та доставку Фішдріму чи Фішки. Але практика прошлого року показує - не всі "замовлянти" потім викупили замовлене і Роман(РМ) "попал на деньги"

. Реєстрацію учасників попросимо провести Nycolas'а. Суддів теж наберемо. Достатньо 5-6 чоловік щоб дійсно судили, а не ловили рибу в зоні проведення змагань.

Як тільки визначимось з датою відповідні запрошення будуть розіслані обласним федераціям. Тим киянам, котрі витягнуть при жеребі місця коло "західняків" гарантований майстер-клас з техніки і тактики. Так що отакі плани. Хто ще що має запропонувати - прошу до співпраці. Якщо вам сподобався вихід на берег з льоду на Пингвин-2008

- треба і це продумати та організувати. Якщо буде достатньо тепло, можемо привезти 5-6 мангалів/барбекю та запропонувати своїм "половинкам" потренуватись в смаженні віденських ковбасок чи у виконанні "уральського шику" - шашликів з курятини. Ідей багато - давайте їх втілювати і свято у нас вийде!!! Обов'язково вийде!!!
П.С. Не забути б ще погоду у Юрич'а замовити.