Перегляд одного допису
Старий 26.07.2006, 12:37   #373
Kostaj

Звідки Ви: м.Львів, м.Ковель
Дописи: 289
Дякував: 121
Дякували 124 раз(и) в 51 повідомленнях
Question про зубочистки

Цитата:
Допис від Auditor_Security
За мастеров канэшна спасибо (за уважаемых особенно ),
а за флуд звыняйте.
И раз так, то поделитель пожалуйста впечатлениями о девайсе Colmic Diamond вообще и 1.8 m, 1-8 g. в часности, если конечно кто-нить с ним знаком .... И сколько американских гривен он может весить ?
Андрій! Для чого тобі така "зубочистка"? Щось я не зустрічав тут на "Доміку" відгуків про дану палку. Але коли я був на виставці, то трусив як на мене "офігенну зубочистку" від Рівер Рейндж. Ну дюже сподобалась мені ця палочка. Рост 1,8 тест точно не пам'ятаю, але щось в тому ж діапазоні. Виконання просто супер, "суха", "дзвінка" коштувала 500 українських долярів. Отаке от. Думаю що в Києві повинні десь бути в продажі. Більш конкретно по-моєму пан СКВ може сказати.
А ще в принципі "зубочистки" такого росту є і в Берклі, але ціна там буде порядка 200 українських долярів. Але як я вже казав кільця там не внушають довіри, хоча сам блак "очень і очень". Коротше кажучи в мене був черрівуд 2,13 3-14, але я його ще в упаковці віддав батькові, от і чекаю коли він кільця шнуром пропіляє Поки ще тримається. "Будєм ждать".

Удачі і здоровенних рибів!!!!
Kostaj зараз поза форумом