Цитата:
Допис від Auditor_Security
Сейчас ловлю Shimano Nexave 10-30/2.70 и Shimano Nexave 3-15/2,40. Нужно что-то среднее по тесту, но более лёгкое, можно другого производителя. Желательно до 700 грн! Тоесть тест примерно 5-20, длина 2,40-2,70. Есть ли смысл смотреть в сторону Shimano Technium ?
|
Всім привіт!
Я теж починав з Шимани, правда в мене була Катана 2,4 10-30, зараз
взяв собі Дайву Павермеш 2,70 3-18 для берега та Бас Про Шоп Біонік Блейд 2,13 3-14 для човна, та корчів. Так як наші водойми великими глибинами не славляться, то такого теста до 18-20гр. повністю вистачає.
Якщо чесно тряс якраз перед Дайвою Банакси (меги, стратоси, ще там щось, тести різні) в результаті віддав перевагу Дайві, при чому тряс дайву тестом 5-25 - більш соплива ніж 3-18. А по ціні дуже навіть бюджетна 380гр. Один мінус девайс нового модельного ряду і статистики ніякої я не знайшов, проте палка мені дуже подобається, нормально себе веде і з воблерами і з вертухами (але менше ніж Мепс 1-го розміру не кидав).
Ця палка для джигу дюже навіть підходить, як кажуть і зла і суха, але для кожних умов та й під кожну руку свій дрючок потрібен. Все що я писав це абсолютно ІМХО, якщо хтось щось може сказати про дану Дайву, радий буду почути.
Всім удачі, великих і злих рибів!!!